professionals

Welkom
Hersencentrum biedt gecontracteerde zorg voor eerstelijnspsychologie en psychotherapie. Tevens zijn wij awbz instelling voor begeleiding en hebben we een opleidingsbevoegdheid voor postdoctoraal psychotherapeut-specialist en GZ-psycholoog.

Wij proberen een goede relatie op te bouwen en te behouden met verzekeringen en professionals uit diverse klinische en wetenschappelijke disciplines. Graag horen we uw mening over door ons verrichtte onderzoeken en krijgen we feedback over onze wijze van verslaglegging.

Naast zorgvuldig en evidence-based werken is ontwikkeling in een vakgebied naar onze mening de beste waarborg voor optimale kwaliteit van dienstverlening. Graag staan wij u te woord over de wetenschappelijke achtergrond van door ons uitgevoerde handelingen.

Huidige samenwerking met collega’s heeft geleid tot de uitwisseling van kennis, intervisie en directe communicatie via de braincentre europe neuroscience group (BENG). Uit diverse landen hebben praktijken en universiteiten hun aanspreekpunt vertegenwoordigd in deze groep. Zie de BENG website voor meer informatie over onze organisatie.
neurofeedbackneurofeedback
neurofeedbackneurofeedback